Skip to content

GINOP-1.2.9-20

Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Régi és Leendő Ügyfeleinket, hogy a B. KENTAUR ’94 Bt. vissza nem térítendő támogatásban részesült a GINOP-1.2.9-20 pályázati konstrukció keretében.

A pályázat keretében egy darab HILTI DD 150-U gyémánt fúrókészülék, egy darab HILTI DD 250-CA 230V BL gyémánt fúrókészülék, két darab HILTI DWS 225 hosszú szárú falcsiszoló szett, két darab HILTI TE 3000-AVR nagyteljesítményű bontó és vésőkalapács szett, öt darab HILTI AG 125-19 SE sarokcsiszoló szett, öt darab HILTI AG 230-27 DB sarokcsiszoló szett, két darab HILTI TE 60-ATC/AVR fúró és véső kombikalapács szett, két darab HILTI TE 70-ATC/AVR  fúró és véső kombikalapács szett, két darab HILTI TE 700-AVR bontó és vésőkalapács szett, egy darab HILTI SCW 70 kézi körfűrész szett, egy darab HILTI WSC 85 kézi körfűrész szett, az informatikai fejlesztés keretében pedig egy darab Dell Inspiron 5410-I3A847WE 2 in 1 Silver W10S Laptop került beszerzésre.

Ezen pályázat lehetőséget nyújt számunkra, hogy az építőipari beruházásaink során a beton és vasbeton szerkezeteket pl. a gépészeti technológiák beépítéséhez szükséges átmérőben átfúrjuk, csőátvezetéseket, áttöréseket készítsünk, valamint mindezen szerkezeteket a kívánt módon átalakítsuk. Az építési, felújítási és bontási munkákat ezentúl professzionális, korunk legmodernebb építőipari gépeivel, eszközeivel kiegészítve tudjuk megvalósítani.

A fentiekben felsorolt építőipari gépek- eszközök beszerzésével lehetőségünk nyílik az egyre bővülő megrendelői kör speciális igényeinek kiszolgálására, a kivitelezések, beruházások költséghatékonyságának növelésére, valamint az iparban megkövetelt gyors és magas minőségű munkavégzésre. A gépek- eszközök beszerzését követően a megrendelt kivitelezési munkákat korunk kívánalmainak megfelelő színvonalon, rövidebb határidővel tudjuk ezentúl vállalni.

Fontos számunkra, hogy a beszerzésre kiválasztott gépek ergonómiai, rezgésvédelmi, porelszívást biztosító egészségvédelmi és biztonságtechnikai fejlesztései jelentősen hozzájárulnak dolgozóink biztonságos munkavégzéséhez, egészségük hosszú távú megőrzéséhez.

A beszerzésre került laptop segítségével növekszik a mobilitásunk, azonnal rendelkezésre állnak az infokommunikációs csatornák, valamint a munkaterületeken is hozzáférünk a digitális formában tárolt kivitelezési dokumentációkhoz, tervrajzokhoz. Könnyebbé, gyorsabbá válik az e-napló vezetése, a hatósági ügyintézés, a megrendelők és az alvállalkozók közötti kapcsolattartás, nem utolsó sorban a beruházásokhoz szükséges anyagok- gépek- eszközök felkutatása, az ajánlatkérés és a szükséges anyagok megrendelése.

Mindezek együttesen hozzájárulnak, hogy a támogatott projekt segítségével felkészülten tudjuk kielégíteni Tisztelt Megrendelőink jövőbeni igényeit.

A projekt címe: A B. KENTAUR ’94 Bt. fejlesztése

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-05085

Támogatás összege: 9 999 991Ft

Támogatás mértéke: 67,73%

A projekt befejezésének ideje: 2022.04.08.